Señor Barcelona logo

Señor Barcelona


SEÑOR PRESENTA LA SEVA NOVA LÍNIA DE SASTRERIA SPORT

SEÑOR presenta la seva nova línia de SASTRERIA SPORT. Vestits amb un disseny i confecció casual-sport (amb teixits molt adaptables, sense folre ni reforços a les espatlles, etc.), que ofereixen un plus de confort especial. Una línia pensada per a un públic que demana vestir a mida sense renunciar al seu estil propi.  

El llançament promocional de la nova línia de sastreria ha comptat amb la participació del grup de música GOSSOS, protagonistes del nou spot de SEÑOR i a qui la firma vestirà durant la gira del seu nou disc "Batecs". SEÑOR i GOSSOS, a més de compartir una demostrada passió per l'ofici i el rigor en els detalls, coincideixen en un moment de projecció d'horitzons, més fidels que mai als seus orígens.

 


 


LA NOVA COL·LECCIÓ DE CERIMÒNIA 2013 JA ÉS A LES BOTIGUES SEÑOR

 

 

SEÑOR presenta, un any més, la seva exclusiva Col·lecció de Cerimònia. Les últimes tendències en moda nupcial masculina en una selecció de peces i complements amb marca pròpia SEÑOR CLASS i de les firmes internacionals de cerimònia més reconegudes.

Si hi va haver un temps que la moda masculina de cerimònia tenia un paper secundari respecte a la moda per a núvies, actualment aquesta vicissitud s'ha equiparat clarament. 

Cada nuvi vol trobar el seu estil propi, ja sigui un estil més clàssic i elegant o de línies més avantguardistes. El tipus de patronatge, el color, els complements... són aspectes que les tendències matisen temporada rere temporada, i que la firma SEÑOR recull i presenta des de fa anys en una rigorosa Col·lecció de Cerimònia.

La Col·lecció de Cerimònia 2013 ja està a tots els establiments SEÑOR. Si ho desitges, pots sol·licitar una presentació personalitzada de la col·lecció mitjançant el formulari digital que trobaràs a la secció de cerimònia d'aquest web. 


Señor Passeig de Gràcia 26, 08029 Barcelona http://www.trajessenor.com
GUIA Barcelona
DESTACADOS
FOTOS
VIDEOS
BLOG
AÑADIR EMPRESA